Bestuur

Zainabu Kashindi

Zainabu is secretaris van Stichting Taalweek. Zij komt uit Congo en woont sinds 2014 in Nederland. Zainabu heeft in Nederland gestudeerd en werkt nu assistent-accountant. "Ik ben ooit zelf deelnemer van een taalweek geweest en ervaarde dit als een mooie aanvulling op mijn taalvaardigheid en integratie in Nederland. Dankzij de taalweek heb ik meer van Nederland gezien en geleerd. Voor mij is dit de reden me actief in te zetten voor de Stichting Taalweek."

Theo Bregman

De penningmeester van de Stichting komt uit de financiële wereld. Hij heeft zich om laten scholen tot NT2 docent en werkt  bij Fiolet Taaltrainingen. Als docent leidde hij twee keer een taalweek en was betrokken bij de organisatie ervan. Hij spreekt vol enthousiasme over zijn ervaringen: "Het biedt een unieke kans om te werken aan het zelfvertrouwen en taal daadwerkelijk te gaan gebruiken in de praktijk. Inzicht krijgen in en kunnen vertellen over je kwaliteiten, wat een prachtig proces!" 

Christa Muller

Onze voorzitter combineert sinds 2015 met veel plezier haar werk als jurist met een baan als docent NT2. Ze kwam in contact met Taalweek toen een van haar cursisten in 2021 deelnam aan Taalweek. In de maanden daarna zag ze hoeveel Taalweek voor haar cursist had betekend. Bij de tweede Taalweek ging Christa mee als docent waarbij ze haar hart verloor aan deze prachtige, intense vorm van NT2-onderwijs. Sindsdien zet zij met liefde haar kennis en ervaring in voor het bestuur van Stichting Taalweek. 

Stageplaats

Je kunt stage lopen in het bestuur van Stichting Taalweek Heb je ongeveer taalniveau B2? Wil je minimaal een half jaar meelopen met het bestuur van Stichting Taalweek? Heb je gemiddeld 4 uur per week tijd om een nieuwe taalweek voor te bereiden? Dan maken we graag een afspraak met je.

Wil je eerst meer weten over de stageplaats? Stuur dan een berichtje naar info@taalweek.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.